Értsd a Pénzed!


Értsd a Pénzed!
Használd az INGYENES Pénzügyi tervező alkalmazást minden nap!

PÉNZÜGYI TERVEZŐ

Ebben az  alkalmazásban mindig naprakészen vezetheted költségeidet, így pontosan tudni fogod, mire költesz terveiden felül!

Előfordul, hogy nem tudod, mire ment el a pénzed?

Ha elhatároztad, hogy kezedbe veszed a pénzügyeidet, mi segítünk. Ha érted a pénzed, az érted dolgozik, nem ellened.Regisztrálj most a Pénzügyi tervező alkalmazásba, hogy mindig kordában tarthasd Pénznyelőidet!

INGYENES BÁRHONNAN ELÉRHETŐ HÁLÓZATOS MÓD

Te tudod, hová tűnik a pénz a pénztárcádból?

Ha lehet, ne fogjuk a zsebtolvajokra, inkább ismerjük be bátran: a tettesek a saját pénznyelőink. Mi így hívjuk őket, bár lehet, hogy te másként szoktad, ugyanis számtalan nevük van. Gondold csak végig, mennyi mindenre költesz úgy, hogy szinte észre sem veszed! Van, aki nassol, más feleslegesen autózik, megint más az akcióknak nem tud ellenállni. Ezek a pénznyelők. Különös ismertetőjegyük, hogy kívülálló számára felismerhetetlenek, tehát ha fel akarod venni a kesztyűt ellenük, szinte csak magadra számíthatsz. Azért „szinte”, mert pár hasznos tanáccsal azért segíthetünk. Használd minden nap az alkalmazást, és számítsd ki, mekkora kárt okoznak Neked saját pénznyelőid, és hogyan tudod ezt kivédeni!


teljesen ingyenes csoportos mód felhasználóbarát
biztonságos szinkornizált adatok megjegyzések
statisztikák időszakos tervezés figyelmeztetések

Mit írtak Rólunk?

Nézd meg az indító sajtótájékoztatót és az alkalmazás bemutatását!
http://gazdasagtv.hu/penzugy/ongondoskodas/2015-05-07/ezzel-az-uj-webalkalmazassal-megismerheted-a-penznyeloidet


Mobilon is eléred bármikor!

Ingyenes alkalmazásainkat letöltheted az Apple Appstore, illetve a Google Play áruházakból, hogy mindig nyomon követhesd költségeidet! Kezdd el használni szinkronizált alkalmazásunkat, és légy mindig naprakész költségeiddel!