Facebook-játékfelhívás

2015. május 11.
 

Mi a Te pénznyelőd?

 

Mik azok a pénznyelők? Hogyan hatnak életünkre, és hogyan tarthatjuk őket kordában? Egyáltalán, mi a Te legjellemzőbb pénznyelőd? Játssz velünk, és találjuk meg együtt! A takarékoskodás most duplán is kifizetődő, hiszen a játék résztvevői Samsung S6 okostelefont nyerhetnek!

Részvétel a játékban:

Látogass el a Pénziránytű Alapítvány megújult Facebook-oldalára (www.facebook.com/penziranytualapitvany), és küldd el nekünk üzenetben, hogy szerinted mi a Te életedben a legnagyobb pénznyelő! Várjuk azokat az apró kiadásokat, melyekre tervezett költéseid mellett, sokszor akaratodon kívül folyik el a pénzed, és amelyek ezáltal akár hosszú távú céljaid elérésében is akadályoznak.

Vegyük célba együtt a pénznyelőket!

A beküldött javaslatokat szavazásra bocsájtjuk, hogy kiderüljön, melyik a legmohóbb, legkártékonyabb pénznyelő. A szavazás végén lerántjuk a leplet a főgonoszról, és az is kiderül, ki nevezte meg, ki vette célba elsőként a közönség által legveszélyesebbnek ítélt példányt. Hősünk jutalma egy vadonatúj Samsung Galaxy S6 okostelefon lesz, de ugyanezt a díjat sorsoljuk ki a játékba csak szavazatuk leadásával bekapcsolódók közt is. Nem a Tiéd lett a legveszedelmesebbnek megválasztott pénznyelő? Sebaj, ha szavazatot is leadtál, rögtön dupla eséllyel indultál a játékban!

A játék menete:

A játék első fele 2015. május 11-étől 2015. május 24-éig tart. Ezalatt az időszak alatt várjuk privát üzenetben a pénztárcádat leggyakrabban fosztogató, legveszélyesebbnek ítélt pénznyelőket. A beküldött javaslatokat moderáljuk, majd folyamatosan közzétesszük az oldalunkon. Tudnod kell, hogy a beérkezett üzenetek feldolgozása időbe telik, ezért előfordulhat, hogy a listában még nem látsz egy pénznyelőt, de azt valaki korábban már beküldte. Ha egy játékos olyan pénznyelőt küld, ami már szerepel a lajstromunkban, válaszüzenetben értesítjük erről.

A gyűjtés határidejének letelte után nem fogadunk el több javaslatot, viszont az eddig beküldött pénznyelőket könyörtelen szavazásnak vetjük alá. Döntsétek el Ti, melyek a legvérmesebb gonosztevők, mégpedig úgy, hogy a Facebook „Ajánlom” gombjával felhívjátok ismerőseitek figyelmét a veszélyes pénznyelőre! A 2015. május 25. reggel 10 órától induló szavazási időszak június 1-jén, szintén 10 óráig tart – ezt követően a játék lezárul, és egy rövid összesítés után 14 órakor fény derül a végső eredményre.

Nyertes:

Az a játékos nyer, aki elsőként küldte be a végül legtöbb ajánlást begyűjtő pénznyelőt; ezt a találatot egy 32 GB-os, Samsung Galaxy S6-tal jutalmazzuk. Ezen felül, hogy ne csak a beküldőket díjazzuk, a szavazásban résztvevők között is kisorsolunk egy ugyanilyen készüléket.

Időbeli felépítése:

05.11. (10:00) - 05.24. (10:00) - Tippküldés
05.25. (10:00) - 06.01. (10:00) - Szavazás elindul, a teljes lista szavazható
06.01. (10:00 – 14:00) - Lezárás, eredmény összesítése, sorsolás közjegyző jelenlétében
06.01. (14:00) - Eredményhirdetés

A nyertesek értesítése:

A nyerteseket a Facebook oldalon keresztül elküldött üzenettel értesítjük az eredményhirdetést követő két napon belül.

Ha a nyertes tizenöt napig nem reagál az üzenetre, automatikusan a második legtöbb szavazatot gyűjtő pénznyelő beküldője kapja a jutalmat. Amennyiben a kisorsolt nyeremény díjazottját nem sikerül utolérnünk, a közjegyző jelenlétében kisorsolt „tartalék” nyertes veheti át az okostelefont.

Egyebek:

A Pénziránytű Alapítvány a jelen játék felhívásnak a játék ideje alatti indokolás nélküli visszavonására vonatkozó jogát a Ptk. 6:588. § (3) bekezdése alapján kifejezetten fenntartja. A Pénziránytű Alapítvány fenntartja a jogot a játék felhívás mindenkori módosítására, a játék felfüggesztésére, megszüntetésére, amelyekből esetlegesen eredő követelésekért felelősséggel nem tartozik. A Pénziránytű Alapítvány mindent megtesz a játék zavartalan lebonyolítása érdekében, azonban semminemű felelősséget nem vállal a játék során a technikai rendszerek bármely pontján bekövetkező esetleges meghibásodásokért, technikai hibákért. A játékosok a Pénziránytű Alapítvánnyal szemben kártérítési igénnyel nem léphetnek fel. A játékban való részvétel önkéntes és a fentiek automatikus elfogadását jelenti.

Az öt legtöbb szavazatot elérő pénznyelőt a honlapunkon is közzéteszünk.

Hajrá! „Értsd a pénzed!”, és tartsd kordában a pénznyelőidet Te is!