Sajtóközlemények

2024. április 8.
 

Újabb rekordokat döntött a BÉT Részvényfutam. A tőzsdejátékot a Budapesti Értéktőzsde és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében, immár kilencedik alkalommal rendezték meg. A négy héten át tartó versenyen ezúttal közel 2 400 játékos szállt ringbe, több mint 40 ezer megbízást kezdeményezve.
 

címkék:
2024. március 27.
 

Közel 3700 diákot mozgatott meg az idén hatodik alkalommal megrendezett BankCode középiskolás verseny. A Pénziránytű Alapítvány és a Pénzmúzeum országos pénzügyi versenyén - immár címvédőként – egy zalaegerszegi csapat diadalmaskodott.
 

címkék:
2024. március 6.
 

A Budapesti Értéktőzsde és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében, immár kilencedik alkalommal vette kezdetét a BÉT Részvényfutam, ahol a 7-8. osztályos és középiskolás diákok, tanáraik, valamint szüleik, kihívásokkal teli, ingyenes tőzsdejátékban vehetnek részt.
 

címkék:
2024. március 5.
 

Mathias Cormann OECD főtitkár videóüzenetben köszöntötte a magyar PÉNZ7-et, külön kiemelve Magyarország elkötelezettségét a fiatalok pénzügyi tudatosságának és ismereteinek fejlesztése terén. 2024. március 4-én kezdetét vette a 10. PÉNZ7
 

címkék:
2024. február 7.
 

Több mint ötezer diákot mozgatott meg a Pénziránytű Alapítvány pénzügyi szimulációs versenye és a pénzügyi célok megvalósítását középpontba helyező kreatív alkotópályázata.
 

címkék:

Oldalak