Kütyübarát lett a PontBank

2015. szeptember 1.

Új, korszerű kezelőfelületet kapott a BankVelem program keretein belül működő PontBank alkalmazás: az általános iskolás diákokat banki ügyintézésre és általános pénzügyi ismeretekre oktató rendszer szeptember óta okostelefonokról és más mobileszközről is praktikusabban elérhetővé vált.

Mivel egyre több általános iskolás rendelkezik okostelefonnal, a PontBank felhasználóinak jelentős része eddig is valamilyen mobileszköz segítségével látogatta az oldalt. Az egyre növekvő igényhez illeszkedve, idén szeptemberben a PontBank teljes kezelőfelülete megújult, így most már a diákok az eddigieknél is kényelmesebben és egyszerűbben érhetik el virtuális bankjukat.

Az átalakítás óta bármilyen felbontású készüléken praktikusan használható felület funkcióját tekintve is letisztultabbá vált; ennek köszönhetően a diákok könnyebben navigálhatnak a megújult oldalon, gyorsabban intézhetik ügyeiket a PontBankban. Az alkalmazás korszerűsítésének köszönhetően szeptember óta folyamatosan emelkedik az oldal mobilos megtekintéseinek aránya: ma már minden negyedik felhasználó mobileszközről érkezik a weblapra.