Megnyerhetik álmaik osztálykirándulását az általános iskolások

2016. november 11.
 

A sok szürke, munkával teli hét előtt és után minden osztály, de még a pedagógusok is boldogan várják az osztálykirándulást. Legyen az akár a tanév elején vagy a végén, a tanulók szabadságra és vidám együttlétre vágynak, amelybe a tanítók, tanárok igyekeznek némi kulturális vagy sportprogramot is becsempészni. Ehhez komoly segítséget jelenthet, ha egyes osztályok az osztálykirándulás szervezésekor a BankVelem Program pályázatán indulnak. A rangos nemzetközi elismerésben részesült program játékos környezetben segít fejleszteni a diákok pénzügyi ismereteit, mérhetővé teszi a megszerzett tudást, s hozzájárul az online bankolás legfontosabb lépéseinek elsajátításához. A BankVelem Program a Pénziránytű Alapítvány szakmai és anyagi támogatásával valósul meg.

A BankVelem Program keretében meghirdetett Osztálykirándulás tervező pályázat célja a pénzügyi tervezés folyamatának megismertetése a gyerekekkel. A jó szórakozás, pihenés, a tartalmas, feledhetetlen együttlét biztosításához nagy segítség, ha a kis csapat, az osztály közös megegyezéssel a legjobbnak ítélt kirándulást együtt tervezi meg. Hiszen mindenki ötletére szükség van! A csapatmunka összehozza az osztály tagjait, és a sikeres terv után már csak egy lépés, hogy a kirándulás jól sikerüljön. Ráadásul együttes erővel még meg is nyerhetik az éppen soron következő osztálykirándulást!

A BankVelem Osztálykirándulás tervező pályázaton az első helyezett osztályok - egy alsó, illetve egy felső tagozatos osztály - megnyerik a kirándulás árát. Azonban a második és a harmadik helyezett osztályok sem maradnak jutalom nélkül. Számukra egy, konkrét kiválasztott program esetében nyílik lehetőség az ingyenes belépésre. Pályázni már 2016. október 24-től lehet, a pályázatok leadási határideje pedig 2016. november 27. Az eredményhirdetés 2016. december 13-án várható.

A BankVelem Program az egész tanév során remek lehetőségeket, tudáspróbákat, versenyeket kínál az általános iskolás diákok számára, melyekről a BankVelem Program weboldalán találhatóak további információk: www.pontvelem.hu