Mindennapi pénzügyeink – Elindult a tanártovábbképzés

2015. november 11.
 

A Pénziránytű Alapítvány szervezésében lezajlott az idén induló, pénzügyi-gazdasági témájú tanár-továbbképzési program első négy kurzusa. A „Mindennapi pénzügyeink” címmel akkreditált, 30 órás képzésen Debrecenben és Szombathelyen 18-18, Szegeden 20, Budapesten 24 középiskolai pedagógus vett részt.

A tanfolyam első alkalmának helyszínét a Debreceni Szakképzési Centrum biztosította, amely tárgyi feltételeivel kiválóan támogatta a jó hangulatú, és a hallgatói visszajelzések alapján nagyon hasznosnak értékelt továbbképzést.
 

A kurzus vezetője két gyakorlott tréner, Mihók Viktória és Bereczki Mária volt. Ezen az eseményen készült a hír mellett látható két fotó.

A képzéssel kapcsolatban a tréningvégén a további három helyszín résztvevői is egyértelműen pozitív visszajelzést adtak. A következő értékelések hangzottak el:

  • Színvonalasnak, és átfogónak értékelték szakmai szempontból a tananyagot
  • Színesnek, izgalmasnak, pedagógiailag árnyaltnak tartották az alkalmazott módszereket
  • Nagyra értékelték a kapott jegyzetet, ami a további munkájukhoz nagy segítséget fog jelenteni

A program idén megvalósuló, bevezető szakaszának tapasztalataira építve, az Alapítvány jövőre további 18 tanfolyamot indít, melyek révén mintegy négyszáz, nem közgazdász pedagógus részesülhet pénzügyi-gazdasági továbbképzésben.