Pénzügyi foci

Pénzügyi foci
Játékok

A több modulból álló Pénzügyi Foci számos oktatási módszertant vegyít, hogy a játék könnyen integrálható legyen az iskolák meglévő tanmenetébe. A diákok a különböző foci-kihívásokon keresztük olyan témákról tanulhatnak, mint a megtakarítás, költségvetés készítése, pénzügyi célok meghatározása, és a hitelek helyes felhasználása, és mindeközben azért is versengenek, hogy Magyarország minél jobb helyezést érjen el a Pénzügyi Foci nemzetközi ranglétráéján.

A magyar nyelvű oldalt a Visa a Közép-európai Brókerképző Alapítvánnyal (KEBA) közreműködve hozta létre, a játék népszerűsítésben az iskolák felé pedig a KEBA mellett a Pénziránytű Alapítvány vállalt aktív szerepet.

A felület bárki számára ingyenes elérhető, regisztrációhoz nem kötött a www.visapenzugyifoci.hu oldalon, ahol az ország kiválasztása után már indulhat is a játék.

Játssz a Visa 2018-as Pénzügyi Focival és nyerj egy focilabdát, egy Pénziránytű-BankVelem baseball sapkát, vagy a további értékes nyeremények egyikét! A játék három korosztály számára elérhető, de a Pénziránytű-BankVelem Program által meghirdetett versenyben kizárólag 7-8. osztályos diákok vehetnek részt, a kezdő, 11-14 éves kategóriában