Újdonságok

2018. május 11.
 

Márciusban és áprilisban kerültek megrendezésre a Kiemelt Pénziránytű Iskolák projektnapjai, amelyek összesen közel 4000 diákot mozgattak meg. A nyolc intézmény saját diákjai és külsős tanulók is izgalmas kvízeken, tudásversenyeken, a pénzügyi-gazdasági területen kiemelkedő szakemberek előadásain, és további változatos programokon vehettek részt.

2018. április 25.
 

Az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (EKE-OFI) és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésének köszönhetően szeptembertől több tízezer diák szerezhet alapvető pénzügyi, gazdasági ismereteket a mindennapi élethez kapcsolódó, gyakorlatias feladatokkal kiegészített matematika munkafüzetekből.

2018. április 12.

Az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet, valamint a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészültek és a tankönyvjegyzékről már rendelhetők azok az új, 5., valamint 6. osztályosoknak szóló matematika munkafüzetek, melyekben a mindennapi élethez kapcsolódó, gyakorlatias pénzügyi feladatokat tartalmazó önálló fejezet is helyet kapott.

2018. április 11.
 

Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a Magyar Államkincstár (MÁK) és a Pénziránytű Alapítvány a lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztése, és a megtakarításokkal, befektetésekkel kapcsolatos ismereteinek bővítése érdekében.

2018. április 11.

Az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK) és a Budapesti Értéktőzsde mellett a Magyar Államkincstárral is együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a Pénziránytű Alapítvány a lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztése, és a megtakarításokkal, befektetésekkel kapcsolatos ismeretek bővítése érdekében.

címkék:

Oldalak