1000 diák a FociKihívás játékban

2021. július 14.
 

Kvízjátékot indítottunk a labdarúgó Európa-bajnoksággal egyidőben a Tipper.io oldalon, ami nagy népszerűségnek örvendett a diákok körében. A játék véget ért és kiderült, kik azok a fiatalok, akik járatosak a fociban és pénzügyekben egyaránt.

A június 11. és július 11. között megrendezett labdarúgó Európa-bajnokság nemcsak a fociról szólt a diákoknak. A Tipper.io oldalán létrehozott Pénziránytű FociKihívás játékban megtippelhették az Eb mérkőzéseinek eredményeit, plusz pontokért pedig heti 5-5 kérdésre válaszolhattak a pénzügyi tudatossággal kapcsolatban. A játék nagyon sok diák érdeklődését felkeltette, 1052 versenyző szállt ringbe a főnyereményekért.

A játék célja az volt, hogy a foci szeretetén keresztül a diákok figyelmét ráirányítsuk a pénzügyi tudatosság fontosságára. Érdemes volt kvízkérdéseinkre is odafigyelni, mert a legügyesebbek pontjaikat meg is duplázhatták a helyesen megválaszolt pénzügyi kvízekkel. A játékhoz bárki csatlakozhatott, de a nyereményekre csak a 13-20 éves, tanulói jogviszonnyal rendelkező diákok jogosultak.

A FociKihívás az Európa-bajnoksággal egyszerre ért véget, így nemcsak azt tudni már, hogy jelenleg melyik nemzet a legjobb fociban, hanem azt is, hogy kik érték el a legtöbb pontot. A dobogós diákok egy-egy, a magyar labdarúgó-válogatott által aláírt hivatalos mérkőzés labdát nyertek:
• Argay Zsófia
• Dudás Dániel
• Farsang Dániel

 

A három fődíj mellett a tíz legtöbb pontot elért diák pedig egy-egy 19 ezer Ft értékű MoneyGo kuponnal lett gazdagabb. MoneyGo szabadtéri kincsvadász túránk ideális pénzügyi tudatosságot fejlesztő nyári kikapcsolódás akár családok, akár baráti társaságok részére.

Gratulálunk foci és pénzügyi kvízbajnokainknak!