Digitális Nyári Akadémia 2018/19

Határidő: 2019. május 8. (szerda) 15 óra

A Pénziránytű Digitális Nyári Akadémia egy 30 órás, akkreditált továbbképzés, amelynek célja a legkorszerűbb IKT eszközök és digitális oktatást segítő módszerek megismerése, az eszközök használatának elsajátítása, és ezekkel gazdasági – pénzügyi oktatási tartalmak fejlesztése az Iránytű a pénzügyekhez című tankönyv alapján.

A bentlakásos képzést először 2017-ben szervezte meg az Alapítvány a Pénziránytű Iskolahálózat pedagógusai számára, és a kedvező fogadtatás és az alapítványi célkitűzések figyelembevételével 2019-ben újra meghirdette a lehetőséget.

A továbbképzés díját és a szállás, napi háromszori étkezés költségeit a Pénziránytű Alapítvány fedezi, így a résztvevők számára a program teljesen ingyenes, egyedül az utazás költsége és megszervezése terheli őket.

A továbbképzésen résztvevők a jelentkezéssel vállalták, hogy a képzés során, valamint a képzés elvégzését igazoló tanúsítvány kiadásának feltételéül előírt, általuk előállított produktumokat a Pénziránytű Alapítvány - időbeli korlátozás nélkül – nonprofit tevékenységéhez kapcsolódóan oktatási célra szabadon felhasználhatja, tehát a későbbiekben– elsősorban diákok és tanárok számára – hozzáférhetővé teheti.

A program részletes felhívása letölthető ITT.

A jelentkezési adatlap letölthető ITT.