Sacc per kábé

Mennyi az annyi, avagy bevásárlás felsőfokon

Az emberek többsége gyakran jár vásárolni, hetente/kéthetente/havonta pedig nagybevásárlást végez. Fontos kérdés, hogy vajon mennyit költünk el ezen alkalmakkor, egyáltalán, tudjuk-e, hogy mennyi pénzt vesznek ki a büdzséből az ilyen jellegű kiadások? Nyilván ez függ attól, hogy hol vásárolunk be, de talán még fontosabb, hogy ismerjük-e az árakat és az ár/érték arányokat?

Tegyünk egy próbát, és gondoljuk végig, hogy a legközelebbi vásárlásunkkor miből mennyit, és főleg, mennyiért fogunk vásárolni?

 

Ft

 

 

Ha szeretnéd, kora este küldünk egy emlékeztető e-mailt az előzetes becslésedről, így hazaérve rögtön összehasonlíthatod a ténylegesen kifizetett összeggel. Ne aggódj, e-mail címedet az emlékeztető levél kiküldése után nem tartjuk nyilván.

Most indulhat a gyűjtögetés!

Ha végeztél, hozd magaddal a blokkot, hiszen ezzel nem csak az előzetes becslésed, de az egyes termékekért fizetett összegeket is ellenőrizheted. Figyelj oda, mert az üzletek gyakran trükköznek az árakkal! Ha egy termék akciósként van feltüntetve, a kasszánál is kötelesek azon az áron kiszámlázni.

Ne felejtsd otthon a szatyrot vagy a kosarat; a pénztárnál feleslegesen fizetnél érte!

A vásárlás végeztével, ha letetted a szatyrokat és kifújtad magad, itt ellenőrizheted, mennyire vásároltál tudatosan.

Ft