Indul a kirándulás!

2016. április 15.

A zsűri kihirdette a PontVelem Okos Program keretében lezajlott Osztálykirándulás tervező pályázat győzteseit, így hamarosan egy alsós és egy felsős osztály is megvalósíthatja álom kirándulását. A győztes pályázókon kívül a második és harmadik helyezettek, illetve a különdíjas is értékes ajándékot nyertek.

 

A tavalyi sikerre tekintettel idén újra meghirdetett pályázatra február 1-től március 31-ig összesen több mint száz érvényes nevezés érkezett, szerte az országból. A pályázatok értékelése során a zsűri az igényességet, a közös tervezést, az átláthatóságot és a program gazdagságát tekintette a legfontosabb bírálati szempontoknak.

Mivel a pályázaton alsós és felsős osztályok is részt vehettek, a szervezők mindkét évfolyamban külön hirdették ki az első, második és harmadik helyezettet. Az alsósoknál a Felsővárosi Általános Iskola 3/b, míg a felsősöknél a Kesjár Csaba Általános Iskola 5/b osztálya valósíthatja meg a tervezett osztálykirándulást. A dobogó legmagasabb fokáról éppen csak, hogy lecsúszott a Kalász László Általános Iskola Izsó Miklós Tagiskolájának 1. osztálya, illetve a Bogyiszlói Általános Iskola 6/a osztálya. Harmadik helyezett lett a Mészöly Géza Általános Iskola 2/b és a Rádi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 7. osztálya. A pályázat különdíjasa a Komárom-Esztergom Megyei Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Kollégium és Gyermekotthon 7/a osztálya lett. A különdíjas, illetve a második és harmadik helyezettek belépőjegyet nyertek egy általuk választott programra, maximum 50 ezer forintos értékhatárig.

Az eredményhirdetés részleteiről az érdeklődők itt találhatnak információkat: http://www.pontvelem.hu/hirek/hirek/359-megvannak-az-osztalykirandulas-t...