Megújultunk!

2015. április 23.
 

Egyesek úszkálnak a pénzben, míg másoknak leginkább kifolyik a kezei közül. Tengernyi pénze keveseknek van, viszont annál többen ismerik a pénzügyi viharok hullámverését. Ilyen helyzetben jól jön egy iránytű. Megújult honlapunk segít eligazodni ezeken a vizeken; aktív használatával befoghatod a vitorládba a csónakot eddig kiszámíthatatlanul dobáló szeleket.

A Pénziránytű Alapítvány weblapján játékos feladatok segítségével ismerheted meg költési szokásaidat, és szoktathatod hozzá magad a felelős, tudatos gazdálkodáshoz. Ez a lényeg ugyanis: ha nem akarod, hogy lyukas zsebedből számolatlanul guruljon szét a pénzed, tudnod kell, mire, mikor, mennyit költöttél, hogy meddig ér az a bizonyos takaró! A játékos feladatok arra is felhívják a figyelmed, hogy a pénztárcádat számos olyan veszély fenyegeti, melyekkel eddig majdnem biztosan nem számoltál. Ilyen a pénznyelők természete; sikerük titka, hogy képesek észrevétlenül elrejtőzni fogyasztási szokásaid közt.

Pénznyelőid ellen a legjobb fegyver a tudatos pénzügyi tervezés, melyhez most minden segítséget megadunk. A Pénziránytű Alapítvány új, ingyenes webes pénzügyi tervezőjével, előre megtervezheted kiadásaidat, majd nyomon követheted azok alakulását. Az alkalmazást ráadásul nem csak egyedül használhatod; családod vagy akár baráti köröd minden tagja saját készülékén csatlakozhat a közös költségvetéshez, mely ezáltal átláthatóvá, ellenőrizhetővé válik Mindannyiótok számára.