Megvalósulhat az álom

2016. február 9.

A tavalyi sikerre tekintettel a PontVelem Okos Program szervezői idén is meghirdették az Osztálykirándulás tervező pályázatot. A minden magyar általános iskolás osztály számára nyitott pályázatra a diákok az álom osztálykirándulásuk pénzügyi tervének elkészítésével nevezhetnek, és a legjobb anyagok beküldői nyereményként el is utazhatnak a megálmodott kirándulásra.

A legjobb kirándulás a közös tervezéssel kezdődik, hiszen mindenki ötletére szükség van – hirdeti a PontVelem Okos Program pályázati felhívása. A csapatmunka összehozza az osztály tagjait, akik így együttes erővel nyerhetik meg az osztálykirándulást, melynek megtervezése egyben előrelátó gondolkodásra és a pénzügyek tudatos kezelésére is neveli a diákokat.

A pályázaton minden általános iskolás osztály részt vehet, de mivel az alsó és felső tagozatos tanulók tervei mind az időtartam, mind a programok tekintetében jelentősen eltérhetnek, ezért az elbírálás külön zajlik. A pályázat fődíjaként mindkét korcsoportból a legjobb tervet benyújtó osztály megvalósíthatja az elképzelt utazást, melynek költségeit a PontVelem Okos Program állja. A második és harmadik osztályok sem maradnak jutalom nélkül! Számukra a szervezők egy kiválasztott programra biztosítják a belépőjegyeket, maximum bruttó 50.000 Ft-ig! 

A pályázatra február 1-től március 31-ig lehet jelentkezni, a szabályzatban meghatározott formában:

Tervezz és nyerj osztálykirándulást