Szabaduljunk ki a tanteremből – PénzFutam március 8-tól

2023. február 21.
 

A  Pénziránytű Alapítvány a Medve Matek csapatával együttműködésben egy országosan elérhető, ingyenes szabadtéri kalandra invitálja a 4-14. évfolyamos diákokat és tanáraikat március 8-31. között. Az ország több mint 160 pontján elérhető PénzFutam játékosan vezeti be a diákokat a mindennapi pénzügyi ismeretekbe. Emellett webináriummal is segítjük az eligazodást, hogy egy új pénzügyi tudatosságot fejlesztő közösségi élménnyel ajándékozza meg osztályát.

7 ok, miért érdemes majd játszani

1. Játékos matek, természetismeret, földrajz, történelem, testnevelés, technika vagy osztályfőnöki óra a jó levegőn, egy kis mozgással fűszerezve.
2. Az iskolai PÉNZ7 programokhoz is kapcsolható a március 8-tól elérhető ingyenes játék.
3. Több mint 160 helyszín országszerte, de saját iskolai pálya is készíthető.
4. 3 korosztály, 3 szabadon választható nehézségi szint.
5. Csapatonként csak egy mobilra és regisztrációra van szükség. Webináriumon is megmutatjuk mennyire egyszerű.
6. A gyerekek önállóan játszanak, a pénzügyi tudatosságra nevelés talán legegyszerűbb és legkényelmesebb formája a PénzFutam.
7. A játékosok az elért eredményről (bronz, ezüst, arany, gyémánt rang) oklevelet is kapnak. Az ügyes és szerencsés csapatok tanárukkal együtt még nyerhetnek is.

Webináriummal is segítjük a pedagógusok munkáját

Közösségi élmény, felszabadult tanulók, gyakorlatias pénzügyi nevelés bármely tanórán. Jöjjön el a PénzFutam webináriumra február 27-én 17.00 órától, ahol minden, a játékkal kapcsolatos kérdésére választ kaphat, megismerheti a játék indítását, folyamatát, sőt megmutatjuk azt is, hogyan tud egyszerűen, akár az iskolaudvaron saját pályát létrehozni.

A webináriumi részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni február 23-ig ezen a linken lehet: https://online-kerdoiv.com/index/v/h/penzfutam0227web

További információkkal keresse a PénzFutamot Játékaink között: https://penziranytu.hu/penzfutam

Veni, lusi, vici