BankCode

BankCode 2023

2023 első félévében ötödik alkalommal kerül megrendezésre a középiskolásoknak szóló az EduLab Kft. (továbbiakban Pénzmúzeum) és a Pénziránytű Alapítvány közös szervezésű versenyében a tanulóknak alkalmuk nyílik tesztelni pénzügyi tudásukat, és megmérettetni magukat egy színvonalas verseny keretei között.

Nevezni 3 fős csapatokban, 1 fő felkészítő személlyel kiegészülve lehet. A csapat tagjainak ugyanabban az intézményben kell tanulói jogviszonnyal rendelkezniük. A felkészüléshez szükséges összes háttéranyagot a Pénziránytű Alapítvány ingyen biztosítja, ezek a tananyagok a Pénziránytű Alapítvány honlapján elérhetőek (https://penziranytu.hu/).

A verseny 4 fordulóból áll, az első három fordulóban alkalmanként egy-egy online tesztet kell kitölteni, a kérdések megválaszolásához bármilyen tetszőleges segédanyagot lehet használni. A második fordulót követően a döntőben 24 csapat verseng a Szuperdöntőbe jutásért, ahol a 3 legjobb gimnáziumi, illetve 3 legjobb szakképzési csapat méri össze tudását.

Az első forduló időpontja: 2023. január 23-27., a másodiké 2023. február 8.
 

Regisztrálni 2023. január 27-ig, az első forduló végéig lehet ITT.

Az elődöntők nyertesei értékes nyereményeket vihetnek haza.

A 2023-es BankCode tanulmányi versenyre a www.bankcode.hu weboldalon lehet regisztrálni 2023. január 27-ig. A csapatokat a csapatkapitány (diák) regisztrálja a csapatnév és a csapattagok adatainak megadásával a regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével.

A versennyel kapcsolatos információkat (jelentkezés feltételei, folyamata, a verseny lebonyolítása) a honlap tartalmazza, valamint további információkat a  verseny@penzmuzeum.hu címen lehet kérni.

 

címkék: