BankCode

BANKCODE 2024

2024 első félévében hatodik alkalommal kerül megrendezésre a középiskolásoknak szóló az EduLab Kft. (továbbiakban Pénzmúzeum) és a Pénziránytű Alapítvány közös szervezésű versenyében a tanulóknak alkalmuk nyílik tesztelni pénzügyi tudásukat, és megmérettetni magukat egy színvonalas verseny keretei között.

Nevezni 3 fős csapatokban, 1 fő felkészítő személlyel kiegészülve lehet. A csapat tagjainak ugyanabban az intézményben kell tanulói jogviszonnyal rendelkezniük. A felkészüléshez szükséges összes háttéranyagot a Pénziránytű Alapítvány ingyen biztosítja, ezek a tananyagok a Pénziránytű Alapítvány honlapján elérhetőek (https://penziranytu.hu/).

A verseny 4 fordulóból áll, az első három fordulóban alkalmanként egy-egy online tesztet kell kitölteni, a kérdések megválaszolásához bármilyen tetszőleges segédanyagot lehet használni. A második fordulót követően a döntőben 40 csapat verseng a Szuperdöntőbe jutásért, ahol a 3 legjobb gimnáziumi, illetve 3 legjobb szakképzési csapat méri össze tudását.

Az első forduló időpontja: 2024. január 15-19., a másodiké 2024. január 31.

Regisztrálni 2024. január 19-ig, az első forduló végéig lehet ITT.

A 2024-es BankCode tanulmányi versenyre a www.bankcode.hu weboldalon lehet regisztrálni 2024. január 19-ig.

A regisztrációs adatlapot a csapatkapitány tölti ki. A csapatkapitány kapcsolattartóként működik a Szervezők és az adott csapat között, az általa megadott e-mail címen keresztül kommunikálva. 18 éven aluli csapatkapitány esetén csak törvényes képviselőjének írásbeli hozzájárulása esetén érvényes a regisztráció.

A versennyel kapcsolatos információkat (jelentkezés feltételei, folyamata, a verseny lebonyolítása) a honlap tartalmazza, valamint további információkat a penziranytu@penziranytu.hu címen lehet kérni.

 

címkék: