Szabaduljunk ki a tanteremből – Új pályák a PénzFutamon március 4-től

2024. február 15.
 

A Pénziránytű Alapítvány a Medve Matek csapatával együttműködésben a PÉNZ7 Pénzügyi és vállalkozói témahét kísérőeseményeként újra megnyitja az országosan elérhető PénzFutam pályákat. Ezúttal is izgalmas pénzügyi-matekos szabadtéri kalandra invitáljuk a 4-14. évfolyamos diákokat és tanáraikat. Az ország több, mint 250 pontján elérhető PénzFutam egy tanóra, azaz 45 perc alatt ismerteti meg játékosan a diákokkal a mindennapi pénzügyi alapokat. Idén is webináriummal segítjük, hogy pénzügyi tudatosságot fejlesztő közösségi élménnyel ajándékozhassa meg osztályát.

7 ok, amiért érdemes idén is velünk játszani

1. Megújult pályák három nehézségi szinten.
2. 250+ helyszínen országszerte, de saját iskolai pálya is készíthető.
3. Mindennapi pénzügyi és közösségi élmények, ráadásul a jó levegőn, a szabadban.
4. Játékos matek, természetismeret, földrajz, állampolgári ismeret, testnevelés, technika vagy osztályfőnöki óra.
5. A gyerekek önállóan játszanak, a pénzügyi tudatosságra nevelés talán legegyszerűbb és legkényelmesebb formája a PénzFutam.
6. Csapatonként csak egy mobilra és tanári regisztrációra van szükség.
7. Az ügyes és szerencsés csapatok és tanáruk még nyerhetnek is.

 

Webináriummal is segítjük a pedagógusok munkáját

Közösségi élmény, felszabadult tanulók, gyakorlatias pénzügyi nevelés bármely tanórán. Jöjjön el a PénzFutam webináriumra február 26-án 17.00 órától, ahol minden, a játékkal kapcsolatos kérdésére választ kaphat, megismerheti a játék indítását, folyamatát, sőt megmutatjuk azt is, hogyan tud egyszerűen, akár az iskolaudvaron saját pályát létrehozni.

A webináriumi részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni február 22-ig ezen a linken lehet: https://online-kerdoiv.com/index/v/h/penzfutam2024webinarium

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső pályát honlapunkon, vagy készítsen saját pályát egyszerűen!

További információkért, a játék részletes leírásáért, az országszerte elérhető helyszínekért keresse a PénzFutamot honlapunkon, Játékaink között: https://penziranytu.hu/penzfutam